۱۳۹۷ مهر ۲۵, چهارشنبه

قرص اورژانسی چگونه مانع از بارداری می شود؟

چند روز بعد از مصرف قرص اورژانسی پریود میشویم

چند روز بعد از مصرف قرص اورژانسی پریود میشویم,چند روز بعد از خوردن قرص اورژانسی پریود میشویم,چند روز بعد از خوردن قرص اورژانسی پریود میشویم,,چند روز بعد از خوردن قرص اورژانسی پریود می شویم,,چند روز بعد از خوردن قرص اورژانس پریود میشویم,چند روز پس از مصرف قرص اورژانسی پریود میشویم,چند روز بعد از خوردن قرص اورژانسی پریود میشوم,معمولا چند روز بعد از خوردن قرص اورژانسی پریود میشویم,چند روز بعد از مصرف قرص های اورژانسی پریود میشویم,چند روز بعد از مصرف لوونورژسترول پریود میشویم
ابتدا رایج ترین سوال ها در زمینه زمان پریود بعد از مصرف قرص اورژانسی را بررسی می کنیم و سپس پاسخ دکتر زنان را می بینیم
رایج ترین سوال هایی که مردم درباره قرص اورژانسی و زمان پریود پرسیده اند عبارت از
پاسخ اول دکتر به سوال های فوق:عزیزم تا 2 هفته بعد از خوردن قرص باید لک یا خون ببینی
پاسخ دوم دکتر: بعد از مصرف قرص اورژانسی طی 2 هفته خونریزی قائدگی رخ خواهد داد و در اغلب موارد قائدگی خانم در حوالی تاریخ خودش اتفاق خواهد افتاد.چنانچه 2 هفته از مصرف قرص گذشته باشد و خونریزی اتفاق نیفتد باید بررسی باردرای انجام شود.

بعد از مصرف قرص های اورژانسی، چه موقع باید منتظر پریود بعدی باشیم؟
همانطور که گفته شد، در رابطه با قرص های اورژانسی و پریودی اثرات جانبی وجود دارد. شما باید بعد از مصرف قرص های اورژانسی در ماه بعد، پریود نرمال و طبیعی داشته باشید. اما گاهی اوقات قرص های ارژانسی زمان چرخه پریودی را دچار اختلال کرده و ممکن است دوره بعدی شما یک هفته زودتر و یا دیرتر از موعد خودش برسد. در برخی از زنان هورمون هایی که در این قرص ها وجود دارد باعث می شود خونریزی های غیر منتظره داشته باشند که این امر نرمال نیست و باید به پزشک متخصص زنان مراجعه شود. اگر دوره بعدی پریود شما دیر شده است شما بهتر است یک تست بارداری بدهید.
محققان درباره تاثیر قرص اورژانسی و پریود زنان، سه آزمایش انجام دادند که نتایج متفاوتی بدست آمد و دیده شد با مصرف قرص های اورژانسی چرخه قاعدگی زنان تغییر می کند.
در اولین آزمایش دیده شد زنانی که قرص اورژانسی ۱.۵ میلی گرم لونورژسترل را در اول هفته سوم قاعدگی ماهانه دریافت کرده بودند؛ پریود آن‌ها زودتر از زمانی که انتظار داشتند، شد و حتی از زنانی که قرص دریافت نکرده بودند، زودتر بود. همچنین زنانی که قرص لونورژسترل با دوز کامل را در هفته چهارم قاعدگی ماهانه خود دریافت کردند؛ قاعدگی در زمان طبیعی خودش اتفاق افتاد، ولی بیشتر از حد معمول طول کشید.
مطالعه دوم نشان داد زنانی که دوز کامل قرص اورژانسی (۱/۵ میلی گرم لونورژسترل) را دو روز قبل یا بعد از تخمک گذاری (زمانی که تخمک آزاد می‌شود) دریافت کردند؛ پریود آن‌ها در زمان معمولی خودش اتفاق افتاد. در مطالعه سوم اثرات دو قرص ۰/۷۵ میلی گرم لوونورژسترل که به فاصله ۱۲ ساعت با فاصله از هم خورده شده بود، بررسی شد و دیده شد دوره قاعدگی کوتاه تر شد، ولی طول زمان پریودی مانند پریودی‌های نرمال قبلی بود.

قرص اورژانسی چگونه مانع از بارداری می شود؟
این دارو یک هورمون پروژسترون است که پیشگیری از بارداری را با ممانعت از آزاد شدن تخمک (تخمک گذاری) و تغییر دادن موکوس گردن رحم انجام می دهد، به طوری كه احتمال برخورد اسپرم با تخمک کم شده (همان باروری) و یا اتصال تخمک به دیواره رحم (لانه گزینی) رامشكل می كند.
با استفاده از این دارو حاملگی قبلی متوقف نمی شود و یا باعث محافظت از شما در برابر بیماری های مقاربتی نخواهد شد (به عنوان مثال ، بیماری ایدز و ...).

میزان استفاده از قرص های اورژانسی چقدر باید باشد؟
به این نکته توجه داشته باشید که روش اورژانسی نباید بیش از 2-3 بار در سال استفاده شود و در یک سیکل قاعدگی هم فقط یک بار اجازه استفاده از این روش وجود دارد. اگر این نکته مراعات نشود عوارض قرص مثل قاعدگی نامنظم، افزایش می یابد و خانم ها مدت زیادی نیاز به درمان دارند تا قاعدگی آنان به وضعیت عادی برگردد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر